Leilighet i Rio Real, utrolig pris

Birdie-RENTAL-017.jpg

Birdie-RENTAL-017.jpg
Copy-2-of-Birdie-RENTAL-005.jpg
Copy-2-of-Birdie-RENTAL-006.jpg
Copy-2-of-Birdie-RENTAL-008.jpg
Copy-of-Birdie-RENTAL-009.jpg
Copy-of-Birdie-RENTAL-010.jpg
Copy-of-Birdie-RENTAL-011.jpg
Copy-of-Birdie-RENTAL-016.jpg
Copy-of-Birdie-RENTAL-019.jpg

Område / sted:Marbella
Type eiendom:Duplex
Antall soverom:4
Bad:3-5
Beliggenhet:Gangavstand fra standen
Terrasse:30m2
Prisfra 485.000 €

Denne store solfyllte leiligheten vender mot sør og dekker 2 etasjer for å gi deg stor plass og privatliv med stort utleie potensial.

I tillegg til flotte terrasser, store soverom og stue, er det et stort overbygd fritidsområde og nedsunket hage perfekt for yoga og pilates.

Komplekset har en av Marbellas beste beliggenhet, er omkranset av gjerde og du føler deg velkommen i dette multinasjonale og familievennlige bosamfunnet.
Du vil elske det faktum at alle i familien din får god personlig plass, så forskjellig fra mange andre eiendommer.

I første etasje er en romslig stue / spisestue med en fullt utstyrt moderne kjøkken og terrasser både foran og bak så leiligheten har solskinn hele dagen.

Alle soverommene er plassert i underetasjen. Hovedsoverommet har en ekstra stor dobbeltseng og en egen privat terrasse. Soverom 2 har en stor dobbeltseng og eget bad. De to andre soverommene har 2 enkeltsenger i hvert og deler et familie bad.

Du vil svømme i et stort klorfritt voksen basseng. Et barnebasseng sikrer at vann babyer i alle aldre er trygge.
Det er en rolig felles hage samt Poolside Leisure hager.

Bare 5 minutters gange til strender, barer og vannsport, 5 minutters kjøring til 5 * Golf Rio Real med sitt utmerkede restaurant og fremragende golfbane.

Ligger bare noen få minutter fra sentrum av Marbella gamlebyen med sine trange brosteinsbelagte gater og blomster fylt balkonger, ikke gå glipp av å nyte en kald øl eller et glass vin i den berømte Plaza de los Naranjos (Orange Square).

Hvis du trenger å sysselsette barna så kan de nyte gledene på Funny Beach med Go Karting og Jet Ski etc rett på dørstokken.

Den internasjonalt anerkjente Puerto Banus med sin vakre marina og designerbutikker er 10 min unna med bil, hvor du kan handle til du stuper eller bare nyte livet på en av de mange eksklusive barer og restauranter.

Det er også i umiddelbar nærhet til de 'La Cañada' Shopping Center, mange gode golfbaner og fantastiske strender som gjør dette til et ideelt sted for ferien eller som permanent bolig.
Tilbake