Nueva Andalucia, 2 soverom

DSC02389-Small.jpg

DSC02337-Small.jpg
DSC02451-Small.jpg
DSC02447-Small.jpg
DSC02445-Small.jpg
DSC02443-Small.jpg
DSC02442-Small.jpg
DSC02389-Small.jpg
DSC02388-Small.jpg
DSC02374-Small.jpg
DSC02365-Small.jpg
DSC02354-Small.jpg
DSC02347-Small.jpg
DSC02451-Small-600x260.jpg

Område / sted:Puerto Banus
Antall soverom:2
Bad:2
Beliggenhet:Inngjerdet luksuskompleks
Terrasse:15m2
Prisfra 220.000 €

Nær butikker og skoler, barer og restauranter, busstopp, apotek, port, eksotiske dag og natteliv ... det er på dørenstokken til Banus!

Denne 2 roms leiligheten ligger i et inngjerdet område med 24 timers vakthold. Innenfor komplekset er 3 store svømmebassenger og 3 små for barn med en badevakt på vakt hele dagen. Det er et stort grønt velholdt fellesområde med mange steder å gå rundt eller å spille. Dette komplekset har også en tennisbane, et felles møterom, toaletter ved bassenget og rengjøring utover dagen, slik at det forblir veldig rent.

Selv om mange av beboerne bare kommer i løpet av sommeren, er det også mange fastboende.

Leiligheten ligger i 4. etasje. Ved siden av inngangsdøren er det et brannslukningsapparat, moderne heis og nødlys og det er bare to leiligheter per etasje.

Leiligheten har et alarmsystem og bevegelsessensorer som er koblet til den sentrale panelet.

Den romslige stuen med en lukket peis fører til den solfylte terrassen med splitter nye møbler hvor du kan spise utendørs mens du nyter den fantastiske utsikten over La Concha fjellet, hageområdet og havet. Leiligheten og terrasser er skyggelagt med persienner.

I denne luksusleiligheten har alle vinduer og terrassedører Climalit dobbeltvinduer, beskytter mot varme, kulde og støy utenfra. Det er marmorgulv og luftklima anlegg.

Det fullt utstyrte kjøkkenet leveres med alle hvitevarer. Vaskemaskinen er på en egen terrasse med utsikt over bassenget og en grønn hage med masse palmer.

Det er to meget romslige soverom (ett med eget bad) som har store garderober og king size-senger. Badene har marmorvegger og holder en høy standard.

Denne leiligheten kommer fullt møblert, innflyttingsklar, inkludert med 32 "TV-apparatet.

Det er også en video telefon som lar deg se besøkende før de slipper inn i anlegget og den er koblet direkte til sentral med sikkerhetsvakt.

En bod finnes ved siden av din parkeringsplass med lett tilgang fra heis. Den underjordiske garasjen har bevegelsessensorer, toalett, overvåking og den rengjøres og desinfiseres hver måned av fagfolk.

Dette leilighetkomplekset har også en enorm satelittmottaker for enkel tilgang til alle TV-kanaler.

Må seès!!!
Tilbake