Moderne villa i Mijas Costa, Torrenueva

Property-Photos-229-Small.jpg

Property Photos 206 Small
Property-Photos-240-Small.jpg
Property-Photos-244-Small.jpg
Property-Photos-245-Small.jpg
Property-Photos-245-Small.jpg
Property-Photos-249-Small.jpg
Property-Photos-250-Small.jpg
Property-Photos-256-Small.jpg
Property-Photos-260-Small.jpg
Property-Photos-261-Small.jpg
Property-Photos-262-Small.jpg
Property-Photos-265-Small.jpg
Property-Photos-266-Small.jpg
Property-Photos-269-Small.jpg
Property-Photos-239-Small.jpg
Property-Photos-238-Small.jpg
Property-Photos-208-Small.jpg
Property-Photos-209-Small.jpg
Property-Photos-215-Small.jpg
Property-Photos-216-Small.jpg
Property-Photos-217-Small.jpg
Property-Photos-221-Small.jpg
Property-Photos-225-Small.jpg
Property-Photos-227-Small.jpg
Property-Photos-228-Small.jpg
Property-Photos-229-Small.jpg
Property-Photos-230-Small.jpg
Property-Photos-233-Small.jpg
Property-Photos-235-Small.jpg
Property-Photos-270-Small.jpg

Område / sted:Mijas Costa
Type eiendom:Villa
Antall soverom:5
Bad:5,5
Boligareal:425m2
Beliggenhet:Torrenueva
Terrasse:100m2

Fantastisk villa i Torrenueva, et populært område, med vakker utsikt til Middelhavet og fjellene.

Villaen består av fem store soverom, alle med eget bad, og er en svært romslig moderne villa. Det har også en kino, treningsrom, stort kontor, kjøkken, vaskerom og en 55 kvadratmeter stue, for ikke å glemme en stor bod. Det er klimatisert og sentralstyrt.

Oppføringen er på bakkenivå, som har en stilig inngang, gjestebad, et stort åpent plan stue med peis og spiseplass, fra salongen du har tilgang til en stor terrasse tilgjengelig gjennom tre store patio dører og som har vakker utsikt over Middelhavet med Gibraltar og Atlasfjellene være synlig på en klar dag. Denne terrassen har utsikt over hagen og bassenget.

Også på dette nivået er et fullt utstyrt moderne kjøkken med kjøkkenøy og frokostbar. Det er også et soverom med eget bad.

Fra entreen på bakkenivå er det trapp til første etasje, som har hovedsoverom med walk in garderobe, bad bestående av hjørne bad, to vasker, dusj, bidé og toalett.

Det er et ytterligere gjeste bad i denne etasjen. Begge disse soverommene har patio dører til terrasse på toppen, som igjen har fantastisk utsikt til havet og fjellene. Dette er en stor terrasse for privat soling!

Også tilgjengelig fra inngangspartiet via en trapp er dette lavere nivået med 2 soverom begge med eget moderne bad og egen inngang dører fra utsiden. Ved treningsrommet finner du et stort lagerrom, kontor, kino rom og kjøkken / verktøyet så hele denne etasjen er en tenårinngs paradis!

Alle badene er i en nøytral kremmarmor med kremmarmorgulv. Kinosalen har dypmørke brune Shag tepper. Gymen har laminat gulv. Kinoen har en 60 tommers plasmaskjerm og surround, seks lenestoler i skinn. Innenfor kinorommet er det også et uteområde med en overbygd terrasse som følger hele lengen av huset. Dette uteområdet er på samme nivåsom bassenget og hagen. Alt i alt er dette en stor familie villa.

Hagen har en privat 8m x 4m svømmebasseng omgitt med gress og en trampoline, som har blitt senket til bakkenivå, og er 4m x 3m.

Det er privat parkering for tre biler og rikelig med parkering utenfor huset.

Dette området, som kalles Mijas Costa, dekker en lang strekning av kysten, og er det ideelle stedet for de som ønsker å nyte tradisjon og kultur i Mijas landsbyen, uten å forlate stranden og havet.

Det er et flott sted for å nyte solen og sjøen eller praktisere noen av de mange idretter som området tilbyr, som jetski, vannski eller paragliding. Langs strendene Mijas det er en linje av typiske strandbarer bygget på sand, lokalt kjent som "chiringuitos", hvor et bredt utvalg tilbyr tradisjonelle retter.

For de golfinteresserte, uten tvil er det en mer enn tilrådelig destinasjon, som Mijas har noen av de mest kjente golfbaner.
Dette området har alt du kommer til å trenge, inkludert supermarkeder, sin egen ukentlige markedet, sport plasser, en nydelig strand, gode veiforbindelser til hver ende av Costa del Sol, masse barer og restauranter, og alle slags barer og klubber.
Tilbake